No tot és entrenament!!

La importància de l’alimentació quan fem esport i abans de fer-lo. Imaginem que estem corrent una cursa de muntanya –i poso aquest exemple perquè m’és el més familiar-, segurament hem estat entrenant fa dies, mesos… però en un moment determinat notem com ens minven les forces i comencem a dubtar de si podrem continuar. El…

Details

Ens estem engreixant!!!!

Gairebé 6 de cada quatre persones a l’estat espanyol tenen sobrepès, i un 14,5% pateixen obesitat. Aquestes dades han augmentat força els darrers anys i es preveu que encara vagin més a l’alça, tal i com es pot veure en el gràfic. Més preocupants són encara les dades de l’obesitat infantil, també en línia ascendent.…

Details

Curs de Manipulació, Seguretat i Higiene Alimentària.

El passat 12 de gener, els alumnes del mòdul d’hoteleria del PFI-PTT (Pla de Transició al Treball) de Figueres, van rebre el curs en Higiene i Manipulació d’Aliments. Amb aquest curs obtenen el Certificat i poden fer les pràctiques d’aquest mòdul amb tots els coneixements necessaris que ha de tenir un manipular d’aliments.

Ara, seguretat alimentària per a tots.

Més mites per desmentir: 1. És FALS que els productes congelats no alimentin com els frescs perquè perdin totes les vitamines i siguin de pitjor qualitat. El que és cert és que la congelació dels aliments no en fa variar la qualitat nutricional. 2. És FALS que els productes artesans o provinents de petits establiments…

Details