Ser o no ser iogurt i els seus, o no, beneficis.

Doncs no, no tot el que trobem a les neveres del súper en format iogurt són estrictament iogurts. Segons la darrera Norma del iogurt aprovada el 2014 per l’Estat Espanyol, RD 271/2014 del 11 d’abril, perquè un iogurt es pugui denominar així ha de ser llet coagulada obtinguda per la fermentació làctica mitjançant dos bacteris,…

Details

Ara, seguretat alimentària per a tots.

Alguns mites que cal desmentir: NO cal rentar els ous abans de utilitzar-los. És del tot innecessari, i a més podem estar facilitant la contaminació d’altres aliments presents a la cuina. Si REESCALFEM un aliment preparat amb antelació NO garantim la seva seguretat. Escalfant fins a la temperatura idònia per al consum no estem matant…

Details

T’hidrates bé quan fas esport a l’estiu?

Quan fem esport a l’estiu, sortim a córrer o en bici per exemple, la calor fa que suem molt, tots sabem que aleshores és important hidratar-se bé, però ho fem? Ho fem suficientment i de la millor manera? Aproximadament el 80% de l’energia produïda per la contracció muscular s’allibera en forma de calor en l’organisme.…

Details